Sunday, 10 July 2011

The Aftermath of 9th July 2011

Oleh kerana esok kerja, entry kali ini kurang ilmiah sikit. Buat apa nak stress? This is inspired from Obecomics and Senyum Khinzir at Blogserius and Freedom of Association.

 

Apa-apa pun, jadi Patriot yang kat bawah ni lagi 'cool'.  Income pun lebat !


By the way, kawan aku cakap muka aku macam Tom Brady. Betul ke?

2nd pic credit to Blogserius.
Gambar paling atas aku ambik sendiri. Serius!

11 comments:

  1. peH, Patriot InterNatioNaLe...
    i LiKe... hahhahahaa

    ReplyDelete
  2. tak bleh blah....ko ni berilham kan obe nampaknya...

    ReplyDelete
  3. @ Anonymous 23:00 - New England Patriots!

    @ Hazmin - haha. bahan rujukan beb.

    ReplyDelete
  4. @ missSenget - Tom Brady? tu, dalam poster tu. Quarterback untuk team New England Patriots. NFL.

    ReplyDelete
  5. haha plg xbleh blah mke mat bangla tu ..Peace!!
    ^_*

    btw jom komen link entry wani ni

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete
  6. @ Qaseh dalia - Gambar real tau!

    @ Cik Wani - kahkah! orait!

    ReplyDelete
  7. Wallahualam

    politik sekarang x best. media makin berat sebelah.

    ko dengan aku cam mana? haha kita saudara kan..

    ^_6 saudara seislam seakidah.. :)

    ReplyDelete
  8. @ naim - media makin kelaka, lebih kelaar dari maharaja lawak. ye, persaudaraan itu lagi penting dari sentimen bangsa.

    ReplyDelete

Say what?

Related Posts with Thumbnails