Sunday, 17 July 2011

Pusat Tuisyen Terbaik ! - Tuisyen ala Superheroes

Dengan kegilaan A dikalangan pelajar-pelajar Asia, khususnya Malaysia, pusat tuisyen kini tumbuh bagaikan cendawan portobello selepas hujan.

Pusat-pusat tuisyen yang dibuka semua tidak mahu kalah! Semua nak kata merekalah yang terbaik, merekalah yang boleh menjamin pelajar-pelajar dapat memperoleh 28 A dalam SPM. Korang ambik subject banyak-banyak tak pening ke haa?

Dalam kegilaan semua pusat tuisyen menjaja kredibiliti dan kehebatan masing-masing, aku rasa pusat tuisyen yang kat bawah ni yang paling awesome, tiada tandingan. Tak caya jom tengok flyer dia.

Pusat Tuisyen Get A nama diberi.



Cikgu ala-ala Captain Amareka pun ada! The foodlover cakap ada subliminal message dekat gambar kancil kena 'zapp' tu. Kancil tu logo pusat tuisyen rival diorang. LOL. Clever!

Pusat Tuisyen superhero ni ada 3 cawangan. 

Muka belakang flyer. Tengok tu! Prof Xavier pun ada! Habis la korang, kalau korang kutuk atau mengumpat dia, dia boleh tau la..

Close up. Oh, bukan Prof X, tapi Prof M.. Adik dia ni. Do not underestimate his mind- reading power, though!

Harga pun not bad. Ok la tu, mana tau dapat jumpa Wolverine. Salah jawab, dia cakar je belakang kau!


Siapa nak jadi superhero atau mutant, boleh la join pusat tuisyen ni.

19 comments:

  1. @ - LEKAT LEKIT - hahahah. laju je komen, akak? Tu la, terkejut aku bila tengok. Mula-mula ingatkan komik!

    ReplyDelete
  2. macha, tolong register kan ngerfan satuuu!!!

    ReplyDelete
  3. @ nice stalker - wokay boss! sini datang la, cakap sama dia.

    ReplyDelete
  4. TESTIMONI: Menakjubkan! Setelah saya menerima bimbingan daripada pusat tuisyen ini, saya semakin kuat makan. Hahaha LOL XD

    ReplyDelete
  5. @ Mitsuo - syabas! boleh baca minda saya tak?

    ReplyDelete
  6. aku pun nak daftar ar... aku nak jadi MR Storm...

    ReplyDelete
  7. @ Anon 16:07 - dibawah bimbingan Prof M, anda boleh jadi apa saja yang anda mahu!

    @ Kelvin - yup! mula-mula tengok ingatkan komik!

    ReplyDelete
  8. terbaik siot dia punye flyers. ingt kan flyers movie baru huhuhu.

    ReplyDelete
  9. @ Cik Mira - rasa mcm nak join terus je kelas tuisyen ni kan?

    ReplyDelete
  10. Sorry , superhero tak ikut buku . You're disqualifucked..

    ReplyDelete
  11. cm bosan je class tuition nih..

    ReplyDelete
  12. @ ngerfan - tahu pun. pusat tuisyen cikgu fadly lagi best dowh.

    @ miss nia - tak bosan la, ada Iron Man, Captain America, ramai lagi.

    @ Ummu Fateh - yeah, untuk budak2 yag kaki komik agaknya

    ReplyDelete
  13. Aku belajar kt sini, eh best la. Cikgu semua lawak gila. And semua friendly. Hahaha wow can't believe the tuition center I go to is famous. :O

    ReplyDelete
  14. Pusat tuisyen ni mmg bez. cikgu2 bez gak, bukan lawak je, ajar pun mmg teliti. ni pusat tuisyen yg paling bez!

    ReplyDelete

Say what?

Related Posts with Thumbnails