Tuesday, 30 August 2011

Orang Lain Raya, Aku Pun Sibuk Nak Raya Jugak!

Salam lebaran buat pembaca yang terus membaca blog ini. Mohon maaf di Hari Raya ini kerana si penulis sangat malas kesuntukkan masa untuk meletakkan bahan bacaan baru yang bermanfaat untuk pembaca sekalian. Well, penulis juga dalam kesibukan berhari raya seperti insan biasa yang lain.

Raya macam mana pun, blog kena update jugak. Maka penulis bercadang untuk buat macam vlog sepanjang cuti Hari Raya beliau di Kuala Sala, Kedah.

Jadi, aku sajikan kepada kalian semua video pertama untuk hari raya pertama. Enjoice!





End of Day 1.

5 comments:

  1. raya punya pasai, tak dan nak sampuk menyampuk! tak pa len kali saja...anyway,cucu2 yg baguih. respek la..

    ReplyDelete
  2. @nice stalker - cucu yang Illuminati dan Masonic.

    @Ummu Fateh - duit raya untuk Fateh ke Ummu Fateh? LOL

    ReplyDelete
  3. kedua2 sekali pun tak pa..tapi kena isi dalam sampul hijau bulan mengambang ok!!

    ReplyDelete

Say what?

Related Posts with Thumbnails