Wednesday, 14 September 2011

Random Rage Ramblings & Rants - Kalau Aku Kaya

This is a post is totally based on sincerity.....
  • Kalau aku kaya....jangan harap aku nak pegi kerja

  • Kalau aku kaya....aku tak beli kereta Malaysia, tapi Ferrari F430 with leather exterior

  • Kalau aku kaya....aku beli ManUtd dan jadi manager sampai relegated ke Conference National Division...baru butthurt Manshitter sekalian
  • Kalau aku kaya....aku beli Bournemouth FC dan beli player Barca & Real Madrid...dominate world football for the next century....
  • Kalau aku kaya....aku nak beli Timor Leste & tukar jadi nama aku...pastu bagi gaji sorang 8000 dirham sebulan...baru high income nation....

Tu kalau aku kaya...kalau korang??


Picture credit : redbubble.com, autoguide.com, indehekken.nl, and bonjupatten.wordpress.com

9 comments:

  1. kalau aku kaya,aku tak buat belog untuk kejar nuffnang SEO dah...hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau aku kaya, aku nak makan roti kaya sambil tengok Tv...

    pastu aku nak beli manchester united dari kau, aku upkan balik...

    pastu aku beli timur leste dari kau...

    aku suruh semua kerja tanpa gaji...

    baru aku jadi diktator..boleh pakai merz kaler merah...

    ReplyDelete
  3. @ zulfikar - booo, MAN U.. hahaha

    @ norina - heheh. orang kaya pun buat blog, kamu tahu?

    ReplyDelete
  4. @irshadim - repost this on ur twttr & FB and wait for those butthurters to appear...hehhh

    @norinaomar - jgn kak, kalau dah kaya sila buat blog "camne nak kaye" ..hehhh

    @zulfikar hazri - nasib baik kau x kaye...kalau x aku kaye pun x guna...

    ReplyDelete
  5. belum sempat relegate nanti ko dah kena tembak. oh lupa, kalau kau kaya, mesti bodyguard bersepah kan? hoho

    ReplyDelete
  6. kalau man U kena relegate, aku rasa fan dorag pilih la team lain yang asyik menang pulak. diorang kan nak sokong team yang menang je.. hahahahahahahaha. bring on the butthurt cream..

    ReplyDelete
  7. @mitsuo - kalau aku jadik owner man u, aku xkan jejak old trafford tuh..aku turun kalau kalah je, celebrate utk opponent team...hehhh

    ReplyDelete
  8. kalau aku kaye.aku beli semua bank kat dunia ni. lepas tu aku jatuhkan nilai matawang bagi korang semua papa kedana. hahaha sinister minds wins all

    ReplyDelete

Say what?

Related Posts with Thumbnails