Monday, 17 October 2011

Random Ramblings & Rants - Fappable..No?



Bodoh kah??? you decide urself..


Ini pulak??


Lepas ni aku expect kita akan nampak orang topless tapi tudung labuh tutup puting...nice...nice kalau muka kau macam Pauleen Hantu Tanah Kusir....kbai


oooppss..ada update : sebenarnya dress up dia mmg camtu...then one day dia ternampak orang jual tudung kat Plaza Alam Sentral...tetibe terbuka pintu hati dia nak cuba memakai tudung....bile dah try dia terasa seperti ada cahaya menerangi pintu hati dia...kini walaupun telah bertudung dia tetap selesa dress up macam tu...hehhhh..ye aku tipu...

Picture Credit: macammacamkoleksi.blogspot.com, sharmhassan.blogspot.com

2 comments:

  1. aku dari dulu pikir.,... sape minah yg pakai tudung mcm tu? kenapa dia buat macm tu...



    dia pasan tak gambar dia tersebar?

    ReplyDelete

Say what?

Related Posts with Thumbnails