Thursday, 12 January 2012

Just A Quick Word Here : I'm back. I'm not dead yet.

Selepas ramai orang tanya, bila nak update blog, bila nak update blog.. Aku pun terpanggil untuk sambung balik blogging. Aku berjauhan dari alam blog bukan apa, sebab aku banyak pulak kerja lain, Tambahan lagi, buat persiapan untuk nak kawin. Ye, aku dah kawin. Problem?  Kawin ni penat tau.. Macam mana la orang yang kawin empat, tak penat ke.

Aku juga terpanggil untuk sambung blogging supaya aku tidak menjadi Mr Todd yang aku pernah sebut-sebut dulu. [read here]

Walaupun lama dah tak blog, pageviews setiap bulan tak mengecewakan. Terima kasih kepada semua pembaca tegar yang berapa banyak kali ntah pergi klik kink blog aku dengan harapan ada post baru, tapi akhirnya hampa. Terima kasih diucapkan atas fanaticsm kesabaran anda.

No comments:

Post a Comment

Say what?

Related Posts with Thumbnails